Nieuwe verenigingsscheidsrechters SV Leunen

Deze week was de laatste cursusavond van de cursus voor verenigingsscheidsrechter in onze scheidsrechtersregio Horst-Venray.

De cursus bestond uit 4 cursusavonden en tenminste 4 wedstrijden fluiten bij je club, inclusief (zelf)reflectie. Namens SV Leunen behaalden 2 van onze leden het diploma verenigingsscheidsrechter veldvoetbal van de KNVB Academie. Paul Swinkels (bovenste rij, 5e persoon van links) tevens sponsor van ons 3e team en Lucien Peeters (onderste rij, 2e persoon van links) tevens voorzitter SV Leunen ontvingen het diploma inclusief de scheidsrechtersbadge uit handen van Jack Heldens (bovenste rij, helemaal rechts), de cursusleider. 

SV Leunen en zeker ook de afgevaardigde in het bestuur die verantwoordelijk is voor scheidsrechter aanstellingen, Rob Thijssen is blij dat er weer twee scheidsrechters meer zijn om in te plannen op zaterdag en zondag. Heb je nou zelf ook zin om als scheidsrechter aan de slag te gaan bij SV Leunen, meldt je dan bij Rob via 06-20448804. Je kunt dan de opleiding volgen en lid worden van een gezellige club scheidsrechters binnen de club SV Leunen.

Bestuur SV Leunen

scheidsrechterscursus