Hulp afsluitweekend jeugd gevraagd

Leunen 16 maart 2022

Beste ouders,

In het weekend van Pinksteren 3 en 4 juni vieren we de jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen. We bieden de hele jeugd van voetbalclub Leunen dan een leuk afsluitweekend aan. Kinderen vanaf de JO9 mogen een nachtje slapen op het voetbalterrein en de jeugd van de JO7en JO8 is één dagdeel welkom voor sport en spel. Samen met een leuk team van ouders en leden worden deze dagen georganiseerd. We hebben zoals u inmiddels weet uw hulp hierin hard nodig, om deze twee dagen draaiende te houden. Als organisatie zijn we op zoek naar versterking. Lijkt u het leuk om meer dan een handje te helpen, dan nodigen wij u graag uit. Het is een taak die eenmalig per seizoen terugkomt. Mocht u interesse hebben, stuur dan een reactie voor 24 maart naar een van onze coördinatoren terug.  

Had u graag vooraf informatie, dan kunt u contact opnemen met:
Roy Janssen, 0620603209 e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met
Sharon Linskens, 0611460979 e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor uw reactie,

Namens  de huidige organisatie van het afsluitweekend.