Update je foto spelerspas indien nodig

Het nieuwe seizoen is inmiddels weer begonnen. Spelers van leeftijdscategorie JO13 en ouder beschikken allemaal over een digitale spelerspas. T/m 31 oktober kun je je foto op de digitale pas nog wijzigen. Spelers kunnen dit zelf doen via de voetbal.nl app. Ook wij als SV Leunen kunnen jouw foto na 31 oktober niet meer veranderen. Dit kan alleen de KNVB nog in noodgevallen doen. Zorg daarom dat je als speler een correcte foto hebt. De foto die je in de voetbal.nl app ziet is ook de foto op jouw spelerspas. Mocht je een verouderde foto hebben update hem dan. Dit kun je doen in de voetbal.nl app of op voetbal.nl.

Lukt het jezelf niet om de foto te wijzigen dan kun je hem ook sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zetten hem wij voor jou erin.

Welke voorwaarden moet de foto hebben?

Het hoeft niet een officiƫle pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. Ook foto's met meerdere personen erop zijn uit den boze.