Nieuwe circulaire seizoen 2020-2021

De nieuwe circulaire voor het seizoen 2020-2021 is uit. Klik hier voor de nieuwe circulaire.

Jaarverslag 2019-2020

Het jaarverslag van het afgelopen seizoen 2019-2020 staat online. Vanwege de coronacrisis brengen we dit jaar geen gedrukt boekje uit met daarin verslagen van de teams maar we hebben wel de foto's en de algemene zaken opgenomen. Veel lees en kijkplezier!
Klik hier om naar het jaarverslag te gaan.

In memoriam: Tonnie Mertens

Op 23 juli bereikte ons het droevige bericht dat Tonnie Mertens  is overleden. Vanaf 1978 was Tonnie lid van onze vereniging.  Eerst als voetballer, waarna hij vele jaren de rol van vlagger t/m seizoen 2007-2008 bij de veteranen heeft vervuld. In 2006 trad Tonnie toe tot het hoofdbestuur waarin hij 4 jaar lang de rol van penningmeester vervulde t/m 2010. Tot voor kort heeft hij vanaf 2013 de rol van penningmeester ook vervuld bij de sportstichting Leunen Veulen Heide, het overkoepelend orgaan van onze voetbalvereniging, de korfbalvereniging en de tennisvereniging.

We herinneren Tonnie ons als iemand die zeer betrokken was met de vereniging en in zijn rol als penningmeester alles tot in de puntjes wel wist. We zijn hem dan ook erg dankbaar voor al zijn inzet voor SV Leunen. Op de jaarvergadering van 2018 kreeg Tonnie bij zijn 40-jarig jubileum de gouden verenigingsspeld uitgereikt voor al zijn verdienste.

SV Leunen wenst Gerda, de kinderen, overige familieleden en bekenden veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

28 september jaarvergadering

Op maandag 28 september zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering worden gehouden. Aanvang 20.00 uur in de kantine. Klik hier voor de uitnodiging

Teamindelingen senioren seizoen 2020-2021

De teamindelingen bij de senioren voor komend seizoen zijn bekend. Klik hiervoor de indelingen.