Inning contributie

De contributie zal een dezer dagen bij onze leden worden afgeschreven die betaling via automatische incasso hebben.

Winterprogramma jeugd

Winterprogramma 2019-2020

Op zaterdag 4 januari 2020 gaat SV Leunen met de teams van JO7 tot en met JO10 naar Boegafun Venray.
Op zaterdag 18 januari 2020 gaat SV Leunen met de teams JO11, JO12, JO15, JO17 en JO19 naar het IJssportcentrum in Eindhoven.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier boegafun pdf-versie
Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier boegafun in word-versie

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier schaatsen in pdf-versie
Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier schaatsen in word-versie

Groetjes van De Wintercommissie
Monique, Nicole, Suzan, Femke, Geert en Kimm

Uitslag Rabo ClubSupport

Maandag 21 okt. hebben we het prachtige bedrag van € 925,55 in ontvangst mogen nemen tijdens de Rabo Clubsupport avond! We willen dan ook iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!

rabo clubsupport2

JO15-1 en JO17-1 oefenen tegen Engelse schoolteams 22 okt.

Onze JO15-1 en JO17-1 gaan oefenwedstrijden spelen tegen Engelse teams. Dit zijn schoolteams, afkomstig van  de Churston Ferrers Grammar School uit Galmpton, gelegen in het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk.

De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 22 oktober op het sportpark in Leunen:
18.30 uur Leunen JO15-1    - Churston Ferrers GS U15
20.00 uur Leunen JO17-1    - Churston Ferrers GS U16

Iedereen is van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen!

Jaarvergadering 2019

Op de jaarvergadering van 30 sept. hebben we diverse leden in het zonnetje gezet. Door KNVB-ambassadeur Arie Janssen werden 4 zilveren KNVB-waarderingsspelden uitgereikt.
- Gerrit Keijsers:  50 jaar vrijwilliger, waarvan 47 jaar scheidsrechter en is verder bestuurslid, grensrechter en jeugdleider geweest.
- Geert Achten: 38 jaar scheidsrechter en is verder grensrechter, leider veteranen en jeugdleider geweest.
- Theo Litjens:  39 jaar jeugdleider/jeugdtrainer
- Gerrit Jeuken: 17 jaar jeugdleider en 16 jaar grensrechter

Er zijn gouden verenigingsspelden uitgereikt aan Gerrit Keijsers, Geert Achten, Theo Litjens en Rob Hendrix.
Er zijn zilveren verenigingsspelden uitgereikt aan Gerrit Jeuken, Carel Jeuken voor 11 jaar seniorenleider, Wilma Weijs voor meer dan 15 jaar kantinedame en Frans Vogelsangs voor meer dan 20 jaar onderhoud aan het sportpark.

Een boeket voor Jos Geurts die stopt na 17 jaar als seniorenleider. De jubilarissen: 25 jaar lid zijn Thea Jenniskens, Maikel Loenen, Guus Gielens, Marc Weijs,  Rob Peeters en Nick Litjens en 40 jaar lid zijn Bas Stoks, Gé Stoks en Eddy Litjens.

En er was nog het afscheid van onze voorzitter Rob Hendrix. Na 6 jaar heeft Rob besloten te stoppen als voorzitter. Secretaris Bas Stoks blikte nog eens terug op de afgelopen jaren en bedankte Rob namens het bestuur voor alle inzet en de prettige samenwerking.
Helaas is er nog geen opvolger voor Rob gevonden en is de voorzittershamer in de bestuurskamer achtergebleven in de hoop dat we deze toch weer op korte termijn kunnen overhandigen.

Hieronder de vier door de KNVB gedecoreerden met een zilveren KNVB-waarderingsspeld met van links naar rechts Gerrit Keijsers, Geert Achten, Theo Litjens en Gerrit Jeuken. Klik hier voor meerdere foto's

20190930 203322