Inning contributie

De jaarlijkse contributie zal komende week bij onze leden met een automatische incasso worden afgeschreven.

Bericht per 12-10-2020

In memoriam Frans Vogelsangs

Op 27 september bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Frans Vogelsangs op 81-jarige leeftijd  is overleden. Frans heeft meer dan 20 jaar deel uitgemaakt van de onderhoudsploeg. Voor die verdiensten heeft hij vorig jaar nog de zilveren verenigingsspeld ontvangen.

SV Leunen wenst zijn familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Moge hij ruste in vrede.

Op de foto hieronder wordt Frans gehuldigd met de zilveren verenigingsspeld

20190930 212012

Update richtijnen corona 15 oktober

De overheid heeft per 15 oktober de regels aangescherpt omtrent corona. De richtlijnen die wij hanteren vind je hier

Update je foto spelerspas indien nodig

Het nieuwe seizoen is inmiddels weer begonnen. Spelers van leeftijdscategorie JO13 en ouder beschikken allemaal over een digitale spelerspas. T/m 31 oktober kun je je foto op de digitale pas nog wijzigen. Spelers kunnen dit zelf doen via de voetbal.nl app. Ook wij als SV Leunen kunnen jouw foto na 31 oktober niet meer veranderen. Dit kan alleen de KNVB nog in noodgevallen doen. Zorg daarom dat je als speler een correcte foto hebt. De foto die je in de voetbal.nl app ziet is ook de foto op jouw spelerspas. Mocht je een verouderde foto hebben update hem dan. Dit kun je doen in de voetbal.nl app of op voetbal.nl.

Lukt het jezelf niet om de foto te wijzigen dan kun je hem ook sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zetten hem wij voor jou erin.

Welke voorwaarden moet de foto hebben?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. Ook foto's met meerdere personen erop zijn uit den boze.

Leunen winnaar dorpencup jeugdvoetbaldagen

Op 17 augustus t/m 21 augustus hebben enkele spelers van onze vereniging deelgenomen aan de jeugdvoetbaldagen in Horst. Hier zijn een week lang voetbal gerelateerde spellen en activiteiten georganiseerd, waar de jeugd met veel plezier aan deel heeft genomen onder lekkere weersomstandigheden.

Aan het einde van de week werden alle behaalde punten van Robin Pluk, Gijs van Esseveldt, Daan Hermans, Willem Hermans en Simon Ermers opgeteld en dit resulteerde in het winnen van de dorpencup door onze boys. Deze prachtige schaal zal binnenkort in de kantine te bewonderen zijn. Ook wist Gijs van Esseveldt na het optellen van de individuele punten de titel Koning voetbal te behalen. Jongens gefeliciteerd!

voetbaldagen Horst