Hervatting trainingen

Vanaf maandag 18 januari kan er weer getraind worden.Het protocol blijft ongewijzigd tav vorig jaar (kleedlokalen kunnen niet gebruikt worden).
Het trainen is toegestaan maar het is geen verplichting.

Jeroen Denissen nieuwe hoofdtrainer

Jeroen Denissen zal met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van SV Leunen zijn. Jeroen volgt hiermee Freek Thoone op die ons na afloop van dit seizoen zal gaan verlaten.
We zijn met Jeroen een overeenkomst aangegaan voor twee seizoenen. We halen met Jeroen, die momenteel nog werkzaam is bij SVOC'01, een ervaren, enthousiaste en fanatieke trainer binnen die ook aandacht zal hebben voor het 2e elftal en de jeugd.

SV Leunen is voor Jeroen geen onbekend terrein want hij heeft vanaf de C-jeugd (huidige JO15) tot zijn 20e bij ons gevoetbald. En daarnaast is hij 5 jaar bij ons actief geweest als jeugdtrainer waarvan hij van seizoen 1999 t/m 2001 de A1 onder zijn hoede had. 

We hebben alle vertrouwen in Jeroen en wensen hem alvast veel succes toe in zijn nieuwe uitdaging.

Bestuur SV Leunen

3071e70b 297c 4b26 9781 9e4dc461e7d2

 

Trainingen t/m 19 januari afgelast

De trainingen van jeugd en senioren zijn t/m 19 januari afgelast ivm het hoge aantal Corona besmettingen in de gemeente Venray.

Bestuur SV Leunen

Trainingen jeugd en senioren afgelast

Aan alle (jeugd)leden, ouders, trainers en leiders,

SV Leunen heeft besloten om alle trainingen met ingang van 14 december af te gelasten tot nader bericht. Wij vinden het risico te groot en hopen hiermee een bijdrage te leveren aan zo min mogelijk contacten, c.q. besmettingen. Wij hopen dat jullie ondanks alle beperkende maatregelen toch fijne feestdagen hebben, en hopen zo snel mogelijk weer samen te kunnen gaan sporten!

Bestuur SV Leunen

Trainingen jeugd winterstop

Trainingen jeugd JO19 t/m JO13
Er is mogelijkheid om door te trainen tot 19 december as. Vanaf 4 januari 2021 kunnen de trainingen weer opgepakt worden. Teams zijn vrij om te bepalen wat wenselijk is.
Dit wordt via trainers / leiders richting de spelers/ouders gecommuniceerd.

Trainingen jeugd JO12 t/m JO7
De trainingen gaan door t/m 12 december. Op maandag 25 januari worden de trainingen weer hervat.
Voor de jeugd JO12 t/m JO7 zijn er zaalactiviteiten gepland. Klik hier voor het schema.