Jaarverslag seizoen 2020-2021

Het jaarverslag van seizoen 2020-2021 staat online.
Bekijk hier het jaarverslag

Nieuwe circulaire seizoen 2021-2022

De nieuwe circulaire voor het seizoen 2021-2022 is uit. Klik hier voor de nieuwe circulaire.

KNVB programma jeugd en senioren bekend (update competitie)

De KNVB heeft de bekerprogramma's en competitie bekend gemaakt voor senioren en jeugd.
JO13 t/m JO8 zal dit seizoen 4 kwart competities spelen.

Klik hier voor het bekerprogramma van de senioren

Klik hier voor het competitieprogramma van de senioren per team

Klik hier voor het totale senioren programma

Klik hier voor de pouleschema's van de senioren

Klik hier voor het bekerprogramma voor jeugd JO19 t/m JO15

Klik hier voor het competitieprogramma (1e kwart) voor jeugd JO13 t/m JO8

Klik hier voor het competitieprogramma (najaar) voor jeugd JO19 t/m JO15

Klik hier voor het totale jeugdprogramma

Klik hier voor de pouleschema's van de gehele jeugd

Jaarvergadering maandag 4 oktober

Maandag 4 oktober 2021 wordt de algemene ledenvergadering gehouden om 20.00 uur in de kantine. Klik hier voor de agenda.

Indelingen jeugdteams seizoen 2021-2022

De afgelopen weken is de technische commissie druk doende geweest met de indeling van de jeugdteams voor volgend seizoen.
Na overleg, afwegingen en diverse regels waar we ons aan moeten houden (o.a. leeftijd, aantallen, aantal dispensatiespelers per team etc.) is bijgaande teamindeling ontstaan.

Aangezien de teams niet passend te maken zijn met het aantal beschikbare jeugdleden per leeftijdscategorie hebben we e.e.a. moeten schuiven met spelers en hebben we moeten besluiten dit jaar geen JO12-team in te schrijven maar 3 JO13-teams.

We hebben voor zover mogelijk geprobeerd met ieders wensen rekening te houden en er voor te zorgen dat iedereen weer enthousiast aan het nieuwe seizoen kan beginnen.
Er zullen vast enkele spelers / ouders enigszins teleurgesteld zijn maar helaas zal dit altijd onvermijdelijk blijven.

Zoals elk jaar kunnen we in de winterstop bekijken of iedereen nog op de juiste plek staat en /of er geschoven moet worden.

Met vriendelijke sportgroet,
TC jeugd SV Leunen

Klik hier voor de indelingen