Jaarvergadering 2019

Op de jaarvergadering van 30 sept. hebben we diverse leden in het zonnetje gezet. Door KNVB-ambassadeur Arie Janssen werden 4 zilveren KNVB-waarderingsspelden uitgereikt.
- Gerrit Keijsers:  50 jaar vrijwilliger, waarvan 47 jaar scheidsrechter en is verder bestuurslid, grensrechter en jeugdleider geweest.
- Geert Achten: 38 jaar scheidsrechter en is verder grensrechter, leider veteranen en jeugdleider geweest.
- Theo Litjens:  39 jaar jeugdleider/jeugdtrainer
- Gerrit Jeuken: 17 jaar jeugdleider en 16 jaar grensrechter

Er zijn gouden verenigingsspelden uitgereikt aan Gerrit Keijsers, Geert Achten, Theo Litjens en Rob Hendrix.
Er zijn zilveren verenigingsspelden uitgereikt aan Gerrit Jeuken, Carel Jeuken voor 11 jaar seniorenleider, Wilma Weijs voor meer dan 15 jaar kantinedame en Frans Vogelsangs voor meer dan 20 jaar onderhoud aan het sportpark.

Een boeket voor Jos Geurts die stopt na 17 jaar als seniorenleider. De jubilarissen: 25 jaar lid zijn Thea Jenniskens, Maikel Loenen, Guus Gielens, Marc Weijs,  Rob Peeters en Nick Litjens en 40 jaar lid zijn Bas Stoks, Gé Stoks en Eddy Litjens.

En er was nog het afscheid van onze voorzitter Rob Hendrix. Na 6 jaar heeft Rob besloten te stoppen als voorzitter. Secretaris Bas Stoks blikte nog eens terug op de afgelopen jaren en bedankte Rob namens het bestuur voor alle inzet en de prettige samenwerking.
Helaas is er nog geen opvolger voor Rob gevonden en is de voorzittershamer in de bestuurskamer achtergebleven in de hoop dat we deze toch weer op korte termijn kunnen overhandigen.

Hieronder de vier door de KNVB gedecoreerden met een zilveren KNVB-waarderingsspeld met van links naar rechts Gerrit Keijsers, Geert Achten, Theo Litjens en Gerrit Jeuken. Klik hier voor meerdere foto's

20190930 203322

A.s. zondag 29 sept. seizoensopening!

Aankomende zondag speelt het 1e elftal zijn eerste competitiewedstrijd thuis. Op deze middag zijn tevens alle sponsoren uitgnodigd en zal de muziek verzorgd worden door DJ Roel Theunis met als klap op de vuurpijl aan het eind van de middag een optreden van Gert Janssen. Laten we er een goede en gezellige start van maken dus zorg dat je erbij bent!!! SAMEN HET NIEUWE SEIZOEN IN!

Stemmen Rabo ClubSupport

De leden van Rabobank Horst Venray mogen via de Rabo ClubSupport € 150.000,- verdelen over de verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Horst Venray. Elk meerderjarig Rabobank lid krijgt de mogelijkheid een vijftal stemmen te verdelen onder de clubs. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting.

In de stemperiode die loopt van 27 september t/m 11 oktober oktober bepaal jij als Rabobank lid hoe dit bedrag wordt verdeeld. Wij kunnen jouw stem goed gebruiken.
Dus stem op SV Leunen!

Leden van Rabobank ontvangen een email waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen. Verder geldt:
- Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
- Jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht.
- Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging/stichting.
- Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
- Tot en met 11 oktober 2019 kun je je stem uitbrengen of wijzigen

Alvast bedankt voor je stem.

Jeugd in nieuwe shirts gestoken

De gehele jeugd van SV Leunen heeft nieuwe shirts gekregen. Op vrijdag 13 september werden aan alle spelers de nieuwe shirts uitgereikt. Met dank aan onze sponsoren P. v. Osch Groenteproducties BV, Thijssen-Drost-BV, Bol Adviseurs en Kiwanisclub Schieëpersland. Onze jeugdleden waren zichtbaar enthousiast met de nieuwe shirts.

jeugdtotaalmetsponsor

jeugdtotaaljuicht