Amateurvoetbal afgelast rest seizoen

I.v.m. het coronavirus heeft de KNVB heeft besloten het amateurvoetbal geheel af te gelasten voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat er dit seizoen helaas niet meer gevoetbald zal worden.

Sportpark gesloten voor voetbal

Sportpark gesloten

Voetbalactiviteiten afgelast i.v.m. coronavirus

De rijksoverheid heeft besloten alle sportwedstrijden t/m 6 april af te gelasten i.v.m. het coronavirus.
Tot en met 6 april zullen derhalve geen trainingen, (oefen)wedstrijden en andere activiteiten doorgang vinden.

De voetbalquiz van 27 maart is afgelast en wordt uitgesteld tot nader bericht.

Wij vertrouwen op ieders medewerking en begrip.

Bestuur SV Leunen

In memoriam: Martien Weijs

Op 26 januari bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Martien Weijs is overleden. Vanaf seizoen 1963-1964 was Martien lid van onze vereniging.
Naast speler (als keeper) is Martien ook vele jaren vrijwilliger geweest bij onze vereniging. T/m seizoen 2016-2017 maakte hij deel uit van de onderhoudsploeg. Maar liefst 17 jaar was hij daarbij actief waarbij hij vele jaren de velden heeft belijnd.

SV Leunen wenst Diny, Maria, overige familieleden en bekenden veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Rijschema schaatsen 18 jan.

Klik hier voor het rijschema voor het schaatsen