• kop4.jpg

Jeugdvoetbal SV Leunen The Next Generation

flyer jeugdvoetbal SV Leunen

Heropening kantine verbouwing

Zondag 4 november is onze kantine geopend n.a.v. de verbouwing.
DSC02241 1024x684

Klik hier voor nog meer foto's

Opening verbouwde kantine 4 november

flyer opening kantine 222x480

Sfeeravond op 27 december

De jaarlijkse sfeeravond zal dit jaar worden gehouden op donderdag 27 december. Noteer deze avond alvast in de agenda

Man of the Match 2018-2019

Ook dit seizoen 2018-2019 zal bij Leunen 1 de  “Man of the Match” competitie weer gespeeld worden. In de thuiswedstrijd tegen SV United is Siem Vullings tot Man of the Match gekozen. Als runner-up is Rob van Ool gekozen.

Tim Jacobs 15
  Wouter Lenssen 15
stand per Thomas Weijs 10
5-11-18 Stefan Jacobs 10
  Tom Riensema 10
  Siem Vullings 10
  Sjoerd v/d Winkel 5
  Guus Nelissen 5
  Rob van Ool 5
  Willem Vullings 5

Deze prestigieuze titel zal wekelijks worden toegekend aan een speler van het eerste elftal die zich op een positieve wijze heeft gemanifesteerd in de betreffende wedstrijd. Het gaat hierbij dus niet alleen om doelpunten, assists en/of beslissende reddingen, maar meer nog om inzet, positieve instelling en gedrag. De keuze op de “Man of the Match” zal worden gedaan door een aantal bezoekende supporters van SV. Leunen. Dit zullen elke week andere supporters zijn die hun keuze op de “Man of the Match” van de betreffende wedstrijd kenbaar zullen maken. De wekelijkse nummer 1 zal een attentie ontvangen in de kantine voor zijn prestatie die week. Tevens zal deze nummer 1 in de rangschikking 10 punten bijgeschreven krijgen en de nummer 2 ontvangt hiervoor 5 punten. Elke week zullen deze keuzes ook bekend gemaakt worden op de website alsook de totaalstand die hiervan wordt bijgehouden. Voor de speler die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft behaald wacht nog een extra prijs.