• kop2.jpg
  • kop4.jpg
  • kop5.jpg

Info jeugdkamp 2019

Hallo ouders en kinderen. In onderstaande documenten vindt je wat nadere info over het jeugdkamp.
- klik hier voor tentenplan
- klik hier voor het kledingadvies
- klik hier voor de indeling van ouders

Vrijwilligersavond 2019

uitnodiging vrijwilligersavond

Jeugdtrainingen einde seizoen

De jeugd van SV Leunen traint t/m week 23 (week voor Pinksteren). Daarna begint de zomerstop.
De trainingen van de jeugd in het nieuwe seizoen worden hervat vanaf 19 augustus (week 34). Info over trainingstijden en -dagen zal t.z.t. nog volgen.

Datums seizoensafsluiting senioren en vrijwilligersavond

De seizoensafsluiting bij de senioren wordt gehouden met de laatste thuiswedstrijd van Leunen 1 op zondag 19 mei.

De jaarlijkse vrijwilligersvond vindt dit jaar plaats op woensdag 29 mei (daags voor Hemelvaart).

Proeftrainingen jeugd

Voor kinderen geboren in 2014 en 2013 organiseren wij proeftrainingen op zaterdag 4, 11 en 18 mei.
Voor info en aanmelding klik hier.

In aanloop naar het nieuwe seizoen organiseren we voor kinderen die geboren zijn in 2009 t/m 2012 (vrijblijvende) proeftrainingen op de maandagen 29 april, 6 mei en 13 mei van 18.30-19.30 uur.