Welkom op onze nieuwe site!

Welkom op onze nieuwe website. We hebben onze site een geheel nieuwe facelift gegeven.
Komende periode is hij nog wat in ontwikkeling, maar we wensen je alvast veel lees- en kijkplezier toe.

Contract kledingleverancier afgesloten

SV Leunen heeft een contract met Teamsport24 afgesloten voor levering van sportmaterialen waaronder de wedstrijdkleding.
Teamsport24 zal tevens de nieuwe wedstrijdsshirts bij de jeugd gaan leveren welke komend seizoen gesponsord zullen worden.

Jeugdleden kunnen wedstrijdkleding bestellen via onderstaande webshop van Teamsport24:

Let wel:
- Spelers JO19 krijgen een compleet tenue van de club (wedstrijdshirt, broek en kousen)
- Spelers JO17 t/m JO8 krijgen het wedstrijdshirt van de club (kousen en broek dienen nog zelf aangeschaft te worden)

contract teamsport24

Foto's stratentoernooi 2019

De foto's van het stratentoernooi en de penaltybokaal 2019 kun je hier vinden

Teamindelingen jeugd seizoen 2019-2020

De teamindelingen bij de jeugd voor komend seizoen zijn bekend. Klik hier voor de indelingen.

Indeling seniorenteams seizoen 2019-2020

De indelingen van de seniorenteams voor komend sezioen is bekend. Klik hier voor de indelingen