• kop1.jpg
  • kop2.jpg
  • kop4.jpg
  • kop3.jpg
  • kop5.jpg
 

Vooral na de aftrap hadden de oranje witte het moeilijk toch waren er voor Leunen om de score te openen in de 5 minuut pegelde Stefan Jacobs de bal maar net langs het doel en ook een Guus Gielens die in de 25ste minuut een vrijetrap mocht nemen op 20 meter van het Lottumse doel zag zijn inzet buiten bereik van de goalie op de lat spatten. Een minuut later was er een terecht gegeven penalty Dirk van Enckervort nam bij het uitkomen niet alleen de bal maar ook de speler mee toch stopte Dirk de penalty uitstekend.
Op slag van rust strafte Sjors Huys een fout in de Leunse defensie af en bracht de stand alsnog op 0-1. In het tweede bedrijf kwam Leunen beter uit de kleedkamer vijf minuten na het begin was er een verre uittrap van Dirk van Enckevort op Guus Gielens die de bal op snelheid bij Thomas Weys bracht en laatst genoemde speelde de vrijgelopen Stefan Jacobs aan die de stand weer in evenwicht bracht 1-1.
Een aantal minuten later was Joost Tolkamp dicht bij een treffer zijn inzet werd door de Lottumse doelman via de lat overgetikt. Het spel ging sterk op en neer en in de 72ste minuut kon wederom Sjors Huys vrij doorlopen en de score op 2-1 brengen. Vlug na de tegen treffer ging Leunen alles of niets spelen men ging achter een op een spelen en daardoor kwamen er ook kansen voor SV Lottum toch was Dirk van Enckevor een aantal malen een sta in de weg en hield met een aantal reddingen zijn ploeg op de been en 5 minuten voor het einde kwam SV Leunen op gelijke hoogt door een vrijetrap op de achterlijn nabij de cornervlag genomen door Joost Tolkamp sprong de ingevallen jeugdspeler Willem Vullings hoger dan zijn directe tegenstander en kopte de 2-2 binnen.